De vrolijke pootjes

dierenhotel

Als het iets meer mag zijn

De vrolijke pootjes    

Oostmolenstraat 222 - B-9880   Aalter, BE-VOV, Belgium - +32.472083024 - info@devrolijkepootjes.be

De vrolijke pootjes website is loading...
De vrolijke pootjes

+32(0)472-08-30-24

Luxe Honden

Luxe Honden

Prijzen Luxe honden

Luxe Honden€ 21,5
meerdere honden: vanaf 2de hond => 25 % korting

*Opgegeven prijzen zijn per dag

Door de huiselijke inrichting zal de hond zich vaak sneller thuis voelen. In deze verblijven hebben de honden echt alle luxe dat ze maar wensen.
Uiteraard worden de luxe honden, net zoals alle andere honden, regelmatig uitgelaten zodat ze zich kunnen uitleven op de speelweides.

De prijs is inclusief algemene verzorging en voeding.
Verschillende merken zijn hierbij mogelijk: Royal Canin, Eukanuba, Dado, Pro Plan, Hills, OptiLife, Pedigree, ...
Ook KVV is geen enkel probleem voor ons. Hierbij hebben wij volgende merken in beschikbaar: Carnibest, Degomeat, Prins, Duck en Naturis

Bij verblijf raden wij aan om een dekentje en een speeltje van thuis mee te brengen zodat de hond zich rapper thuis voelt.

Algemene voorwaarden:

Inentingen: Elke hond moet minstens 4 weken op voorhand inge├źnt worden tegen Kennelhoest, Honden- en Kattenziekte. Deze inenting mag ook niet ouder zijn dan 1 jaar. Het vaccinatieboekje moet de hond ook steeds vergezellen en blijft in het pension zolang uw hond hier is. Honden die getiterd zijn, worden ook aanvaard!
Ontvlooien: Elke hond wordt bij aankomst ontvlooid indien dit nog niet door de eigenaar gebeurd is. De kosten hiervan zijn ten laste van de eigenaar.
Ziekte: Indien uw huisdier ziek moest worden tijdens zijn verblijf , contacteren wij onmiddellijk onze dierenarts . Eventuele kosten i.v.m. noodzakelijke tussenkomst van de dierenarts dienen door de eigenaar van het huisdier betaald te worden .
Uw huisdier kan geweigerd worden bij aankomst indien deze met een overdraagbare ziekte besmet blijkt te zijn . In dit geval zal het voorschot niet worden terugbetaald .

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.